Storms Magasin 2012 - sommer

Sko

Jeg har virkelig brug for nye sko, men har forfærdeligt svært ved at finde nogle, som jeg synes er pæne (og ikke koster flere tusinde kroner). Selvom 90% af min garderobe er minimum 50 år gammel, har jeg aldrig købt vintage sko. For det første er de næsten altid for små og for det andet vil jeg gerne have sko som ikke har været brugt før, så de former sig efter min fod. Desværre lader det til at sko her i landet desværre til ligeså ensformige, som resten af det danske modebillede.

Jeg ville derimod elske at få fat i nogle af disse meget meget smukke sko!

 

English recap: I need some new shoes! But I’m having a really hard time finding some ones I like (and can afford). Why are all shoes so boring nowadays?

4

 • Maja

  Har du prøvet Office.com (måske co.uk – den er engelsk) de har rigtig mange fine – det er for eksempel det eneste sted jeg har fundet et par 40/50er agtige højhæle med ankelrem -som snart kommer med posten wee) ellers har Clarks faktisk også nogle ret fine klassiske sko… eller måske Miss L fire (men de er selvfølgelig også ret pricy… ?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • stormsmagasin1357327773170

   Miss L Fire kender jeg, de er fine, men også lidt pebrede til tider. Skoene fra Office ser også fine ud, men lige præcis sko vil jeg gerne prøve, før jeg køber dem, køber derfor aldrig på nettet, med mindre jeg har prøvet skoen et andet sted. Tror jeg må ud og lede igen!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jannie

  Hvis man søger på ‘women’s vintage shoes’ på den amerianske og engelske Ebay, kommer der tusindvis af muligheder op—meget er naturligvis noget skidt, men ind imellem er der virkelig nogle skønne ting. Men det må du næsten have gjort i forvejen…?!

  Derudover er der Ruby Lane, som muligvis vil interessere dig:

  http://search.rubylane.com/search/,c=Vintage_Clothing_%26_Accessory_Women's_Shoes,id=94.1.11.html

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • stormsmagasin1357327773170

   Uh der er godt nok mange fine hos Ruby Lane, men som jeg også skrev til Maja, vil jeg helst prøve skoene først. De er ikke så nemme at sy ind eller ud, som kjoler er, desværre 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Storms Magasin 2012 - sommer