Nyt gammelt

Xtabay Vintage

I Portland, Oregon, ligger vintage butikken Xtabay. Her kan man finde de mest utrolige kjoler og brudekjoler – jeg har aldrig set noget ligende! Jeg håber virkelig at jeg en dag får muligheden for at komme forbi, men indtil videre må jeg nøjes med at holde øje med deres Etsy shop, hvor de sælger nogle af kjolerne.

           

Alle billeder er fra Xtabay Vintages blog.

 

English recap: I would love to visit the vintage shop Extabay in Portlan, Oregon, one day, they have the most amazing vintage dresses! All pics from their blog and you can shop some of the dresses on their Etsy shop.

1

  • IdaSofie

    Holy smokes – de er virkelig smukke. Den med de lyseblå blomster og den med de gyldne roser kan du godt lige sende over på den anden side af torvet nuuu.

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nyt gammelt