Tippi Hedren makeup

Betty hår

Det er rigtig længe siden at jeg er blevet klippet, hvilket ganske naturligt er resulteret i at mit hår er blevet ret langt. Men nu da jeg føler at foråret må være lige på trapperne, trænger jeg til at få klippet lidt af længden. Det er sjovt, som årstider der skifter også giver lyst til personlig forandring. Nu vil jeg gerne tilbage til mit gode gamle “Betty” hår, som af navnet fremgår, minder lidt om Bettys (fra Mad Men). Det er faktisk bare en lang page til skuldrene, som løfter sig lidt, når det bliver krøllet. Apropos krøller og hår, har jeg fået en del forspørgsler omkring hvordan jeg sætter mit hår. Derfor tænker jeg at lave et blogindlæg om selvsamme emne.

foto-32foto-31

I sommers så mit hår sådan ud. Og det gør det igen i morgen aften!

 

betty

 

Billeder fra min Pinterest.

English recap: Tomorrow night I’m getting my good old Betty hair cut back – can’t wait! Pics from my Pinterest.

 

4

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Tippi Hedren makeup