Instagram

Kjole nr. 10

Kjole nr. 10 er et nyere fund og meget 50’er-klassisk – en bomuldskjole med store røde malede roser og et skørt med stor vidde, som passer helt perfekt sammen med mit røde tylskørt. Jeg har købt kjolen i Episode i Larsbjørnsstræde, hvor man kan gøre nogle rigtig gode og billige kup. Man skal nogen gange lede lidt, men det betaler sig! Jeg gav 280,- for denne fine sag.

 

English recap: Dress no. 10 is a gorgeous 1950s cotton dress with rose print and a full skirt! Bought in the vintage shop Episode in Copenhagen.

2

 • Maja

  hehe den kiggede jeg også på men tror jeg er lidt bange for kæmpeblomst-mønster – but on you it looks cute, suger!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • stormsmagasin1357327773170

   Det mønster kan da umuligt skræmme nogen 😉 Jeg var i hvert fald slet ikke i tvivl da jeg så den!

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Instagram