Kim Novaks garderobe

Min nye cardigan!

Jeg blev meget begejstret da jeg opdagede denne fine 60’er cardigan på FN92’s webshop – der var ingen tvivl, den måtte jeg bare eje. Vintage cardigans i god stand er rigtig svære at finde, så derfor er det med at slå til, når chancen byder sig. Det gjorde den her og jeg måtte slippe sølle 300,- for dette fantastiske fund. Den er i perfekt stand, har fine små perleknapper og printet er jo helt fantastisk!

Måske skulle jeg vise jer mine andre vintage cardigans? Jeg har ikke den helt store samling, men jeg har nogle fine eksemplarer, bl.a. en lysegul sag med tonstung perlebesætning, som er fuldstændig vidunderlig. Coming up!

foto-26 foto-25 foto-27 foto-29

English recap: I love my new 60s cardigan from FN92! Maybe I should show you my other vintage cardigans too?

 

 

4

 • lovely cardi … it looks perfect with this dress.
  i’d love to see in amazing collection of vintage cardis, for sure

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • stormsmagasin1357327773170

   Thank you – more cardigans coming up soon!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maja

  Jahh vi vil se mere! Den er virkelig alt for cute den cardi!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • stormsmagasin1357327773170

   Ja den er altså ret fin og min første med print! Laver snart en omgang med resten 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Kim Novaks garderobe