Etsy favoritter

Mit klædeskab

Eller vel nærmere klæderum, hvis der er noget som hedder det. Hvad der en gang startede ud som kontor/opbevaringsrum, er med tiden blevet invaderet af flere og flere kjoler, tasker, smykker, sko og alt mulig andet og efterhånden minder det mere om et forvokset klædeskab og udstillingslokale. Den store udfordring er at få plads til det hele og eftersom samlingen kun lader til at vokse sig større og større (og rummet føles mindre og mindre), må jeg være kreativ. Jeg har sat ekstra knager op bagerst i indhakket, hvor jeg hænger de kjoler, som jeg ikke bruger så tit eller skal repareres. Jeg har også sat knager højt oppe på væggene, så der plads til diverse opbevaring nedenunder. På disse knager skifter jeg ofte kjolerne ud og på den måde bliver rummet mere end bare et praktisk opbevaringsrum, men bliver en lille udstilling, som aldrig er den samme.

English recap: Pictures from my dressing room!

 

7

 • Maja

  uh jeg elsker at få kig i folks garderober… det og hvordan andre mennesker bor er næsten altid (endnu) mere interessant end deres tøj! og uh den lyseblå kjole med det hvide broderi!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • stormsmagasin1357327773170

   Ja, jo tættere på og jo mere privat des mere interessant er det jo ofte 😉
   Den lyseblå er den smukkeste smukkeste 40’er silkekjole købt i Decor denne vinter. Den har derfor ikke været på endnu og jeg glæder mig så meget til det bliver varmt nok til at lufte den – det bliver en stor dag!

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Maja

   haha jeg tror mere det har noget at gøre med at mit klædeskab er mit lille værelse på 12m2 og indbygget køkken – så når jeg ser nogen med stue og soveværelse og køkken og garderoberum hver for sig så bliver jeg helt varm indeni;) Jeg glæder mig seriøst til den dag jeg skal ud og købe et garderobeskab! Se det bliver en stor dag!

   og ja det er lige din farve den der! Glæder mig til at se billedet!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Thit

  Ihhhh hvor ser det skønt ud! Og det er dejligt at se at andre også farvekoordinere deres kjoler 😉
  Tak for kigget!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • stormsmagasin1357327773170

   Jeg ELSKER at farvekoordinere! og tak!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det er jo helt vildt så mange smukke kjoler du ejer!!!! Lucky girl:)

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Etsy favoritter