Ritz

Vintage åbningsfest

I går aftes holdt Generator Hostel åbningsfest i anledningen af deres vintage udstilling “Boutique to Boutique”. Her havde vintagebutikker i København udstillet tøj fra deres butikker, her i blandt FN92, Carmen Vintage og The Second Way. Udstillingen var noget mindre end jeg havde drømt om og niveauet varieret, men FN92 havde naturligvis ikke sparet på noget og dominerede klart udstillingen med tre fantastiske outfits i et rødt/hvidt farvetema.

Hvad udstillingen måske manglede, havde festen til gengæld i stor stil – søde, smukke mennesker, stærke drinks og fantastisk god stemning.

Jeg var i forårshumør og havde lyserøde 60’er-inspirerede negle, en mintgrøn 50’er kjole på fra FN92 og silkebånd og broche i taljen.

foto-35 foto-36

Aftenens højdepunkt var uden tvivl disse fire smukke damer, der som levende reklamesøjler for FN92, var iklædt vintage fra selvsamme butik og i farver, som matchede det udstillede tøj. Helt utrolig smukke.

foto-37foto-39

En af de smukkeste brudekjoler fra FN92 var med på udstillingen!

foto-41 foto-42

English recap: Last night Generator Hostel in Copenhagen threw an opening party for their vintage exhibition “Boutique to Boutique”. Had a great night and met a lot of wonderful people!

 

 

 

4

 • Thit

  Det ser vel nok hyggeligt ud! Jeg havde også planlagt at tage afsted, men er desværre blevet ramt af en gevaldig forkølelse og måtte blive hjemme under dynen – ikke så vintage-chick så det gjorde noget!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • stormsmagasin1357327773170

   Det var fantastisk hyggeligt, men når næsen løber er der ikke noget at gøre andet end at holde sig under dynen 🙂 Heldigvis ser det ud til at marts byder på et par muligheder for at tage vintage-revanche!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • looked like you girls had a lot of fun! aaaaaw, and of course you looked gorgeous.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • stormsmagasin1357327773170

   Thank you 🙂 Yes we had a lot of fun – gorgeous girls and great drinks, the best way to spend a thursday in my opinion!

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ritz