Min nye paraply!

Vintage cardigans

Her er der så – mine fine fine vintage cardigans. Seks styk har jeg netop nu i skabet og sjovt nok kategoriserer de sig fint to og to. Lad os se nærmere.

cardigans5

 

Perlebroderier

Cardigans med perlebroderi er meget typiske for 50’erne og her er to fine eksempler. Cardiganen til venstre er købt i Beyond Retro i london – perfekt stand, fint blomsterbroderi, cashmere, smukke knapper og en meget rimelig pris, så vidt jeg husker. Den lysegule sag til højre er købt på Etsy og er uden tvivl den smukkeste cardigan jeg nogensinde har set, ikke mindst på grund af den imponerende mængde broderi. Vildt smuk og vildt tung – en brynje af cashmere og hvide perler.

cardigans1

 

Dekorative kraver 

Den sorte cardigan hører oprindeligt sammen med en nederdel, som desværre er liiige det mindste, men cardiganen er perfekt og jeg elsker den store krave med de smukke guldblomster. Den hvide cardigan er også fra Etsy (købt sammen med den lysegule) og er blevet brugt virkelig meget. Helt enkel, men kraven er bare fantastisk.

cardigans3

 

 Blomster

To gange blomster. Den hvide til venstre med fine røde roser er i købt i KBH K i efteråret og har været fast inventar i min vintergarderobe. Den er varm, men ynding og roserne går perfekt til røde læber. Og til sidst mit nyeste fund – smuk smuk cardigan med farverigt blomsterprint og perleknapper fra FN92.

cardigans4

 

English recap: So here they are – my vintage cardigans. Beads, beautiful collars and flowers!

 

2

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Min nye paraply!