Queens of Vintage

Kjole nr. 11

Kjole nr. 11 er for mig noget helt særligt.

I september fyldte jeg 28 og på morgenbordet lå en kæmpe guldæske med et rødt bånd fra min kæreste. I æsken var den smukkeste 50’er tyl kjole og med den fik jeg også verdens største overraskelse – et frieri. Jeg kunne ikke have ønsket mig bedre fødselsdagsgave.

Jeg havde kjolen på til den store 50’er fest i Vega og senere blev den også brugt i et photo shoot, jeg lavede med FN92 (hvor dette vidunder selvfølgelig er købt) og dygtige, dygtige fotograf Kirstine Ploug.

unknownunknown-1

IMG_2264 IMG_2316

 

English recap: Dress. no 11 is very special to me. My boyfriend gave it to me when he proposed on my birthday, I wore it for the big 50s party and the FN92 photo shoot.

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Queens of Vintage